Please upgrade your browser to view

Optima

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

RO
|
EN

Cunoaste-ne mai bine

Noi suntem Optima! Suntem o companie cu un portofoliu de servicii complete de contact center. Oferim servicii de call center (inclusiv off-shoring), info desk, help desk, customer service, back office, precum si si consultanta de specialitate. Fondata in 2010 de catre profesionisti in industrie, Optima este un furnizor de talie medie de servicii de contact center externalizate care a reusit in scurt timp sa-si dezvolte un portofoliu solid de clienti din diverse domenii de activitate, dar mai ales o reputatie solida de partener de incredere concentrat pe calitate. Ne sprijinim partenerii in vedere eficientizarii si dezvoltarii afacerilor printr-o abordare ce vizeaza excelenta in vanzari si in suportul acordat.

Echipa. Calitate.
Rezultate client.

>   Povestea noastra


Echipa. Calitate.
Rezultate client.

Calatoria Optima a inceput in 2010, cand am pornit la drum cu o echipa entuziasta si hotarata in a-si depasi propriile limite. In scurt timp, am castigat experienta si ne-am facut noi prieteni din diferite domenii de activitate. Ne-au ajutat sa crestem si sa devenim puternici cateva incrediente speciale:

Client

• Intotdeauna cel mai important
• Cultura orientata catre parteneriat si colaborare
• Responsabilitate si transparenta

Rezultate

• Orientare constanta pentru atingerea rezultatelor dorite
• Actiuni menite sa aduca valoare clientilor, actionarilor, angajatilor si societatii
• Obiectivele clientilor nostri = obiectivele Optima

Calitate

• Solutii personalizate pentru fiecare proiect/client
• Echipa dedicata si management permanent implicat
• Imbunatatire continua a proceselor
• Tehnologii si solutii de CRM adaptate la cerintele clientului

Echipa

• Nivel inalt de angajament, energie si entuziasm
• Experienta, profesionalism si integritate
• Respect si grija in comunicarea cu clientii
• Raspundere si implicare sociala

CLOSE


Misiunea noastra: rezultate excelente

Misiunea noastra are un singur scop: rezultate excelente. Parteneriatul cu noi inseamna:3

  • Eficienta in orice activitate externalizata;
  • Tinte de vanzari si planuri de dezvoltare atinse;
  • Profit;
  • Riscuri reduse la minimum (de pierdere de informatii, pierdere de clienti etc.);
  • Imagine de companie buna in piata.

Partenerii nostri

Next Capital

Next Capital  a fost infiintata cu scopul de a actiona ca sursa de servicii de finantare nebancare (in special factoring) destinate IMM-urilor din Romania. Next Capital acorda IMM-urilor finantari rapid, fara garantii materiale si fara sa isi creasca gradul de indatorare.

Daca din varii motive, accesul la sursele de finantare clasice este dificil sau daca acestea au fost epuizate, serviciul de factoring (finantarea facturilor) poate fi raspunsul pentru obtinerea rapida a capitalului de care acestea au nevoie.

Next Capital intelege problema fluxului de numerar cu care se confrunta IMM-urile, precum si stabilitatea financiara de care acestea au nevoie. De aceea, s-a creat o solutie flexibila, rapida si usor accesibila pentru a obtine lichiditati in cel mai scurt timp posibil, dar si pentru a gestiona portofoliul de clienti.

Next Capital este membru al IFA (International Factoring Association) inca din 2005, precum si membru fondator al ARF (Asociatia Romana de Factoring) si presedinte al acesteia, din 2011.

Afla mai multe >

Link website >

NorthBridge

North Bridge Capital Partners (NBCP) este un fond de investitii ce activeaza in domeniile imobiliar, atat cel comercial cat si cel rezidential, agricol, dar si al serviciilor financiare. NBCP este autorizata de catre Autoritatea Serviciilor Financiare din Marea Britanie.

NBCP a funizat capital pentru numeroase proiecte din Europa si continua sa ofere consultanta permanenta pentru o mare parte din companiile finantate, avand cu acestea o colaborare pe termen lung. Faptul ca echipa specializata NB este permanent in contact direct cu companiile pe care le consiliaza si finanteaza asigura eficienta unor proiecte complexe unde riscul potential poate fi administrat pentru a genera o rata mai mare a profitului.

Fondatorii NBCP au in medie mai mult de 20 de ani de experienta pe pietele financiare si in managementul imobiliarelor si agriculturii. NBCP este o companie de sine statatoare dar opereaza ca partener pentru companiile pe care le finanteaza.

North Bridge Management AS, North Bridge Capital AS, North Bridge Business Services AS si North Bridge Eiendomsforvaltning AS reprezinta subsidiare ale holding-ului North Bridge AS. North Bridge AS este detinuta de North Bridge Capital Partners Limited din Londra.

Afla mai multe >

Link website >

Management.
O echipa de incredere.

>   Vizualizeaza echipa


Management.
O echipa de incredere.

Georg Kovacs

Cu peste 16 ani de experienţă în domeniul Managementului Creanţelor, şi-a început cariera ocupând funcţia de Manager Operaţional la Intrum Justitia Ungaria, una din cele mai mari societăţi de management al creanţelor din Europa. În 2000, Georg şi-a început activitatea la Vodafone Ungaria în funcţia de Director al Departamentului de Evaluare a Riscurilor. A reuşit să-şi lărgească aria de cunoaştere ocupând o funcţie similară pe o piaţă total diferită, la Vodafone Egipt, înainte de a se alătura Grupului EOS. Georg Kovacs a iniţiat operaţiunile EOS din România în decembrie 2002, ocupând funcţia de Director General.


Adrian Boghiu

Adrian are mai mult de 15 ani de experienţă în domeniul Creditelor, Recuperării de Creanţe şi Financiar. Din 1997 a ocupat diferite funcţii în cadrul industriei de telefonie mobilă, în departamentele de Credit şi Recuperare Creanţe şi Financiar. În aprilie 2004 s-a alăturat echipei EOS KSI România, în poziţia de Director General alături de Georg. Adrian este contabil certificat (ACCA) şi este dublu licenţiat în economie şi inginerie.


Daniel Mereuţă

Cu peste 11 ani experienţă, Daniel şi-a început cariera în domeniul Managementului Creanţelor în EOS KSI România, lider de piaţă în domeniul colectării creanţelor. Începând cu 2004 ocupă diverse funcţii în EOS fiind responsabil cu dezvoltarea regională a companiei, managementul operaţiunilor, colectare B2C cât şi B2B atât amiabil cât şi judiciar. In 2011 se alatura Optima fiind responsabil de managementul si dezvoltarea ulterioara a companiei.


Bogdan Rosu

Bogdan are experienta de peste 17 ani in dezvoltarea afacerii, inclusiv vanzari si marketing, dar si managementul riscului si financiar, in companii precum Ford, Connex (Vodafone Romania), EOS KSI Romania si IFN Next Capital Finance SA. Incepand din 2014, Bogdan a preluat rolul de Director Executiv al Grupului Next Capital. Bogdan este de asemenea membru fondator si presedinte al ARF (Asociatia Romana de Factoring) incepand din 2011.CLOSE


Tehnologie

Intelegem importanta tehnologiei in activitatea noastra si in suportul necesar proiectelor complexe din orice industrie. Prin urmare am investit in aplicatiile si in instrumentele necesare care ne asigura ca putem livra serviciile la un nivel inalt de profesionalism si securitate.

Iata cateva dintre functionalitatile si capabilitatile noastre:


• CRM Systems, Call Center Application, Dialer, IVR, ACD, CTI, Call recording, SMS Gateway etc.


• VOIP Integration Systems, Blade Center IBM, Red Hat Enterprise Virtualization etc.


• Full service security architecture