Please upgrade your browser to view

Optima

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

RO
|
EN

Loyalty and
retention

Nevoile consumatorilor sunt diferite,
piata este in continua schimbare.

Ce va oferim

Nevoile consumatorilor sunt diferite, piata este în continua schimbare.

Optima ofera servicii de contactare proactiva a clientilor companiei dumneavoastra în vederea extinderii contractelor existente si implicit a prelungirii relatiei cu compania dumneavoastra.

In plus, Optima trateaza în mod reactiv cererile de reziliere ale contractelor, oferind clientilor cea mai buna oferta atat din perspectiva companiei, cat si a clientului final.

Consultantii nostri detin un nivel ridicat de pregatire, iar experienta lor de negociere si puterea de decizie asigura raportul optim între loialitatea clientilor si maximizarea veniturilor companiei.

La nevoie, Optima ofera suport si consultanta in vederea stabilirii strategiei adecvate de loializare a clientilor, a uneltelor de retentie si respectiv de loializare proactiva.

Consultanta strategie

La nevoie, Optima ofera suport si consultanta in vederea stabilirii strategiei adecvate de loializare a clientilor, a uneltelor de retentie si respectiv de loializare proactiva.