Please upgrade your browser to view

Optima

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

RO
|
EN

News / 26.01.2016

Optima deschide un centru de outsourcing in Iasi.

Optima, companie romaneasca de servicii de outsourcing, va deschide un centru cu 100 de angajati in Iasi, acesta urmand sa inceapa activitatea in februarie, conform unui comunicat de presa.

Furnizorul local de servicii de outsourcing are în plan să recruteze 100 de persoane anul acesta în centrul din Iaşi.

Compania locală Opti­ma, specializată în fur­niza­rea de servicii de out­sourcing, va des­chi­de luna viitoare un cen­tru la Iaşi, unde va angaja anul acesta peste 100 de persoane, în special pe poziţii de junior. Investiţia iniţială în no­ul centru s-a situat la circa 200.000 de euro.

„Am urmărit în detaliu piaţa din Iaşi în ultimii ani, inclusiv prin intermediul unor proiecte pe care le-am desfăşurat acolo. Oraşul Iaşi se află într-o etapă extraordinară de dezvoltare din toate punctele de vedere, peste media regiunii, şi atrage an de an resurse umane din întreaga Moldovă, fiind un centru universitar cu tradiţie şi performanţă”, a explicat Daniel Mere­uţă, director general al Optima, ale­gerea oraşului Iaşi pentru extinderea ope­raţiunilor din Capitală. El a adăugat că în prezent sunt multe investiţii în zona de business şi real estate în Iaşi, ceea ce creează locuri de muncă. În plus, şi infrastructura se dezvoltă, oraşul Iaşi fiind mai uşor accesibil în prezent. „Un exemplu în acest sens sunt investiţiile în aeroportul local”.

 

Vezi articolul din Ziarul Financiar

Vezi articolul din DailyBusiness.ro 

Vezi articolul din WallStreet.ro