Please upgrade your browser to view

Optima

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

RO
|
EN

Protectia datelor pentru aplicanti/angajati

Informare privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

Ce va oferim

INFORMARE CANDIDAȚI

 

Aspecte generale

 

OPTIMA SOLUTIONS SERVICES S.R.L. (“OPTIMA”) înțelege importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumăm angajamentul de a asigura legalitatea prelucrării acestora de către noi.

Prezenta informare descrie modul în care OPTIMA gestionează datele tale cu caracter personal, precum și drepturile tale prevăzute de lege cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul procesului de recrutare.

Această informare este aplicabilă tuturor candidaților care optează pentru posturile disponibile în cadrul OPTIMA, astfel cum sunt publicate în cadrul Secțiunii “Cariere”.

 

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării

În cazul în care aplici pentru un post te informăm că îți vom prelucra datele cu caracter personal, respectiv nume, număr de telefon și adresa de e-mail, datele cu caracter personal incluse în CV-ul atașat, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul procesului de selecție a candidaților.

 

Temeiul juridic și scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Temeiul juridic în care îți vom prelucra datele este interesul legitim al Companiei si/sau consimțământul tău dupa caz.

 

Date speciale cu caracter personal

 În ceea ce privește categoriile speciale de date cu caracter personal cum ar fi originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filosofice sau apartenenta la sindicate, date genetice, date biometrice, date privind sanatatea, date privind orientarea sexuală avem rugamintea sa nu ne furnizezi astfel de date.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele tale cu caracter personal nu vor fi transferate către nicio țară străină.

Datele tale cu caracter personal vor fi transmise de către OPTIMA către următoarele entități din grup: IFN NEXT CAPITAL FINANCE SA.

De asemenea, datele tale cu caracter personal vor fi transmise catre – pentru efectuarea de teste de aptitudini necesare în cadrul procesului de recrutare.

 

Accesul la datele cu caracter personal

În ceea ce privește accesul la datele tale cu caracter personal transmise, te informăm că numai personalul din cadrul departamentului de Resurse Umane, respectiv managerul de angajare aferent postului disponibil din cadrul OPTIMA au acces la datele cu caracter personal transmise.

 

Termen de retenție

În cadrul procesului de recrutare se va întocmi o listă cu candidații selectați pentru discuția telefonică.

Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 3 de ani pentru candidații respinși și 75 de ani pentru candidații admiși ca parte a dosarului de personal, de la data colectării datelor, după care datele tale personale, inclusiv datele incluse în CV vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

 

Drepturile tale în legătură cu datele cu caracter personal furnizate

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personale pe care ni le-ai furnizat, respectiv:

  • dreptul de acces la datele tale cu caracter personal;
  • dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal;
  • dreptul la restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
  • dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal;
  • dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal, precum și
  • dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP).

Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în Politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: www.optimacall.ro

În măsura în care dorești să îți retragi consimțământul cu privire la prelucrarea datelor tale personale, poți trimite o cerere scrisă în acest sens (i) prin e-mail la adresa: protectiadatelor@optimacall.ro respectiv (ii) prin poștă/curier la următoarea adresă: Optima Solutions Services S.R.L., cu sediul in Bucureşti, str. Dimitrie Pompeiu, nr. 10A, Bloc Conect 1, Etaj 3, Modul 2, Camera 1, sector 2 În acest caz datele personale vor fi șterse și/sau distruse din evidențele/bazele de date ale OPTIMA.

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa de e-mail: protectiadatelor@optimacall.ro.

Pentru a vedea posturile disponibile este necesar să fii de acord cu prelucrarea datelor personale prin bifarea căsuței de mai jos.


Vezi posturile disponibile