Faceți cunoștință cu noul nostru CEO: Deschidem o nouă eră de inovație și progres

Cu bucurie și încredere, suntem încântați să anunțăm că Andrei Ionescu se alătură echipei noastre în calitate de noul CEO al companiei Optima Solutions Services. 

Cu o experiență vastă și un istoric profesional impresionant în industria outsourcing-ului , Andrei vine cu o viziune proaspătă și cu o energie care inspiră, pregătit să conducă Optima către noi culmi de succes. 

Având un background bogat în companii internaționale de prestigiu , Andrei aduce o înțelegere profundă a dinamicii industriei de outsourcing și a provocărilor specifice acestui domeniu. Experiența sa extinsă în proiecte de offshoring îl plasează într-o poziție privilegiată pentru a naviga cu succes prin complexitatea acestui mediu în continuă schimbare. 

Principalele obiective ale lui Andrei la conducerea Optima includ dezvoltarea companiei în concordanță cu viziunea noastră strategică. Este determinat să îndeplinească așteptările clienților noștri și să capitalizeze oportunitățile oferite de evolutia industriei si a tehnologiei. Expertiza sa în optimizarea performanței financiare și în diversificarea portofoliului va juca un rol crucial în atingerea acestor obiective. 

,,Sunt o persoană sută la sută pozitivă, care vede în primul rând oportunități și mai târziu roadblock-uri. Cred că în viață (aproape) orice are soluții și că depinde de noi, de voințaă și de inventivitatea noastră să le găsim. Sunt un mare fan al zicalei „Where there’s a will, there’s a way” . Cu Ionescu Andrei în echipa de Leadership, suntem încrezători că Optima va continua să prospere și să rămână un lider de piață în industria outsourcing-ului. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a construi un viitor cu obiective mărețe pentru companie și pentru toți partenerii noștri. 

Vă invităm să vă alăturați nouă în felicitarea lui Andrei și în susținerea sa în această nouă etapă captivantă pentru Optima! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


    wpChatIcon