Optima Social Comunitate Familie Echipă Pasionată

Construim legături, nu doar afaceri!

Credem cu tărie că succesul unei afaceri nu este măsurat doar în cifre și venituri, ci și în conexiunile autentice pe care le construim cu oamenii.

Campania internă: ,,Un strop de speranță, o șansă la viață”

,,Cu toții ne dorim să jucăm un rol din ce în ce mai important în comunitatea noastră și să putem influența în bine viețile celorlalți. Astăzi, vă îndemn ca în perioada următoare să ne mobilizăm și să facem diferența prin donarea de sânge pentru cei care au nevoie, care sunt în suferință.” –Bogdan Roșu, CEO Optima

United in Diversity

EU DIVERSITY MONTH

Diversitatea ne îmbogățește viețile și ne oferă perspective noi. Ne ajută să fim mai creativi, mai inovativi și mai adaptabili la o lume în continuă schimbare.

Eveniment

,,Food Fest Optima” 2023

În urma evenimentului ”Food Fest 2023” am reușit împreună, să strângem o sumă considerabilă ce a fost dedicată sprijinului unui coleg Optimist, care are probleme grave de sănătate. Iar pentru a nu pierde tradiția, anul acesta am îndeplinit câteva dorințe, așternute în scrisorile către Moș Crăciun, trimise de cei 18 copilași de la o școală din comuna Costuleni. Am ajutat și anul acesta cu dulciuri, alimente, hăinuțe și jucării!

Acțiune

Plantăm în Iași

Ne pasă, deci PLANTĂM!
Am fost mai optimiști, mai implicați! Ne-am alăturat misiunii #planteazainromania și cu multă voie bună am reușit să ne îndeplinim obiectivul încă o dată! A fost o zi petrecută cu drag alături de natură și de prieteni!

Eveniment

SEMIMARATONUL IAȘI, 2023-Ediția a VII-A

Cei 6 ambasadori ai noștri au alergat cu inima pentru a oferi copilașilor o șansă la educație!

Acțiune

E ușor să faci bine!

Colegii din Iași s-au mobilizat și au dăruit zâmbete unor copii care aveau nevoie de ei! Împreună putem crea o lume mai bună!

Acțiune

Eco Day

Ne-am adunat forțele și cu mic, cu mare, am trecut la treabă! De data aceasta am colectat deșeuri pentru a salva natura!

Eveniment

Optima susține performanța!

Munca, perseverența, optimismul și încrederea pe care ți-o transmit cei din jur pot face diferența în viață!
Echipa de baschet Eagles ne demonstrează că victoria se poate realiza chiar și în ultimele secunde din meci.
Cea mai mare satisfacție a noastră a fost momentul în care am auzit strigătele de bucurie ale celor mici: „Mulțumim, Optima, pentru încrederea acordata!”

Eveniment

,,Bake with love”-2022

Dear Santa- Our wish for this Christmas is....HAPPINESS

Crăciunul este despre a dărui, despre emoție și despre speranță! Știm cu toții faptul că sărbătorile de iarnă sunt menite să aducă în suflet liniște și bucurie pentru fiecare dintre noi, iar noi ne-am gândit să aducem zâmbete pe fața unor copii pe care viața i-a privat de fericire.

Și 2022 ne-a adus bucurie în suflet atunci când am împărțit zâmbete de Crăciun!

Am ajutat două familii nevoiașe prin donarea unor bunuri, iar evenimentul de gătit prăjituri, ,,Bake with love” ne-a ajutat să strângem bănuții necesari pentru a cumpăra alimente.

Alături de echipa noastră vei avea mereu satisfacția faptului că faci bine! Am avut și vom avea evenimente prin care să ajutăm oamenii și mediul înconjurător, așadar, dacă iubești să faci bine, te vrem alături de noi!

    wpChatIcon